21-12-19; Oogpleister

Vannacht ging heel goed. Rond 01:00 uur had ze heel veel pijn, maar daarna ging het een stuk beter. Om 07:45 uur werd ze wakker, ze was heel vrolijk! Ze zat rechtop in haar bedje en fluisterde: ‘Mama!’, dat was echt heel fijn om te zien.

Charlotte wou rechtop zitten, de zuster en ik hebben haar bedje kunnen verschonen en een nieuwe luier aangedaan. Ze heeft wat getekend en wou vooral bezig zijn.

Haar oogje doet pijn. Wanneer ze iets doet, zoals tekenen of moet concentreren, bedekt ze haar linker oog met haar handje. Tegen ons zegt ze dat ze niet zo goed ziet met dat oogje. Als ze deze dicht houd dan ziet ze beter.

De neuroloog is langs geweest vandaag en heeft 1 oplossing. Een oogpleister, eerst op links en daarna op rechts zodat ze geen lui oog krijgt.

Dit was door Arnoud, de verpleegkundige die we de hele week al hebben, ook al geopperd. Charlotte wil daar niets mee te maken hebben en trekt de pleister er direct weer vanaf. Geen oplossing dus!

Vandaag kregen we bezoek van ome Appie en tante Marloes. Hiervan heeft Charlotte weinig mee gekregen. Ze was heel stil en wou niets zeggen tegen ze. Nadat de visite weg was kwam ze weer een beetje bij.

Om 13:00 uur had ze geen zin meer in haar bedje en klom ze eruit. Ze is naar papa’s en mama’s kamer gelopen en we hebben wat over de gang gelopen. Ze wil zoveel doen, maar lichamelijk kan ze dit nog niet echt hendelen. Stap voor stap lieve Charlotte!

Het team van de pijnpoli kwam langs en zag dat het zo goed gaat met de morfine, paracetamol en diclofenac. Het advies is om voorlopig nog even deze medicatie te behouden. Wat fijn, want hier knapt ze echt wel van op!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21-12-2019 pmc
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP