22-12-19; Afbouwen met de morfine

Vanmorgen was weer een positieve ochtend, ze werd heel vrolijk wakker. Arnoud heeft het infuus uit haar voet gehaald, deze irriteerde nogal, dus mocht eruit. Weer een draadje minder! Ook is het draadje van de zuurstofmeting van haar voetje gehaald zodat we lekker kunnen lopen vandaag!

Vanaf 11:00 uur zijn we gaan afbouwen met de morfine. De bedoeling is om morgen helemaal zonder morfine/infuus te zijn zodat we lekker snel naar huis mogen! Misschien morgen avond wel!

Vanmorgen zat ze nog op 1ml morfine per uur, nu (vanavond) zit ze nog maar op 0,25ml per uur. Dat is echt fantastisch!

Haar gezichtje is nog niet veranderd, ook haar oogje is nog niet zoals het moet zijn. Ze heeft er veel last van. Eten en drinken gaat wel goed, ze moet wel veel hoesten tijdens het eten. Maar vandaag heeft ze wel voor het eerst gedronken met een rietje! Weer een mijlpaal!

Vandaag zijn we lekker op de gang aan het spelen geweest. We hebben geairhockeyd en de sjoelbak is voor Charlotte ook niet veilig meer!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22-12-2019 pmc
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP