31-12-19; Intake Revant (Breda)

Vandaag hadden we een intake gesprek bij Revalidatiecentrum Revant in Breda. Hiervoor was Charlotte al aangemeld na de vorige operatie, maar nu is er echt spoed achter gezet gezien de verlamming van haar gezichtje en het trauma van het ziekenhuis.

We hebben een goed gesprek gehad en hebben alles kunnen vertellen. Ook heeft ze Charlotte wat opdrachtjes gegeven en hebben we besproken wat zij de komende perioden voor ons kunnen doen.

Charlotte krijgt logopedie (voor haar gezichtje, eten drinken en praten), fysiotherapie, ergotherapie (voor school, concentratie etc) en zal er met maatschappelijk werk en psycholoog gekeken worden hoe het ziekenhuistrauma van Charlotte onder controle gebracht kan worden. Hoe zij dit kan verwerken en hoe wij dit voor haar makkelijker kunnen maken.

Charlotte zal voortaan op woensdag en vrijdag revalideren. Ze krijgt 2x per week logopedie en de andere therapieën zullen 1x per week zijn.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Revant-500-x-300-e1498134157995
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later.
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP