02-01-20; De Efteling!

Vandaag zijn we een dagje naar de Efteling geweest met Yvette en haar twee meisjes en ik met onze meisjes. Het was echt een super gezellige dag. Allebei de papa’s moesten werken, zij kwamen later aanschuiven bij het eten.

Charlotte heeft sinds vanmiddag weer veel last van haar oogje. Zalfje wou ze niet, maar moest toch echt wel gedaan worden. Het werd rood en deed pijn. Uiteindelijk wou ze toch een zalfje, maar het kwaad was al geschied.

Ik denk dat die nieuwe bril straks wel een gedeelte hiervan weg kan nemen. Nu komt haar oog steeds in aanmerking met droge lucht van buitenaf en al het vuil dat in de lucht hangt. Met een bril is dat al een stuk minder.

Laten we hopen dat hij snel klaar is en dat het helpt.

Het lopen in de Efteling was wel wat vermoeiend voor Charlotte. Dan kun je goed merken dat het nog niet zo lang geleden is dat ze geopereerd is. Gelukkig hadden we allebei de kinderwagen mee, dus ze heeft kunnen zitten wanneer ze moe was.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

01-09-2019 efteling pardoes
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk cre√ęren voor Charlotte later.¬
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP