30-12-19; Charlotte aan de bril!

Vandaag weer een controle in Utrecht, het UMC, voor haar oogje.

Het gaat echt de goede kant op! De beschadiging op het hoornvlies is beduidend minder, het is zelfs gehalveerd! Wel moeten we goed blijven zalven.

Op onze vraag of er al iets te zeggen valt over het wazig zien van het linker oog, krijgen we het antwoord dat het moeilijk voorspellen is. Nadat deze beschadiging is verholpen wil ze gaan beginnen met steroïdendruppels om het wazige laagje te verminderen. De beschadiging die ze nu heeft moeten we zien als een soort schaafwond, een gat in het hoornvlies. Zodra we daar nu andere middelen in gaan aanbrengen zal dit gat minder goed gaan dichten en word de beschadiging niet opgelost.

Papa stelde de vraag of het misschien handig is om een bril aan te schaffen voor Charlotte om het vuil en de wind van buitenaf wat tegen te houden. Dit vond de arts een goed idee. Mocht het nodig zijn om later een sterkte in te zetten dan kunnen we gewoon het glas laten vervangen.

Dit hebben we dan ook vanmiddag gedaan. Charlotte heeft zelf een hele mooie bril uitgezocht. Over 2 weken is hij klaar.

blank
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30-12-2019 bril uitgezocht
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later.
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP