31-07-19; De zuster verstoppen

Weer helemaal fit

Als je zo fit bent, dat je zelfs de zuster onder de knuffels verstopt, dan is het tijd om lekker naar huis te gaan. Morgen na de MRI-scan mogen we lekker naar huis!

Allereerst willen wij alle vriendjes, vriendinnetjes, familie, kennissen en collega’s van papa en mama bedanken voor alle lieve berichtjes, kaartjes, cadeautjes, ballonnen en nog veel meer. Dit heeft ons echt super goed gedaan de afgelopen dagen.

We hebben gespeeld met de fysiotherapeut en de revalidatiearts in de gymzaal van het PMC. Dit ging heel erg goed. De motoriek is vele malen beter dan voor de operatie, dus daar zijn wij erg blij mee. Nadat Charlotte een aantal oefeningetjes gedaan had met de artsen, mocht ze even zelfstandig gaan spelen terwijl wij met de artsen praten.

Schrik moment!

Opeens gebeurde er iets waardoor mijn hart letterlijk even een tik over sloeg. Ze klom op de balken en maakte een koprol. Uhm… Charlotte, je weet dat je nog maar een paar dagen geleden bent geopereerd IN je hoofd? Man wat stond de tijd even stil voor ons! De artsen moesten wel een beetje gniffelen om onze reactie. Het is voor een kind heel normaal om alles weer te doen zoals vroeger, als ze zelf voelen dat het kan. Wij volwassenen hebben de neiging om overal over na te denken. Bij alles wat we doen hebben we een ‘wat als’ gedachte, vaak onbewust.

Voor nu is het advies om lekker thuis te herstellen en pas een plan samen te stellen in de volgende afspraak. Dan gaan we de puntjes op de i zetten. Vandaag heeft ook de neuroloog even afscheid genomen voor nu. Binnenkort komen we bij hem weer op controle en hij zal onze behandeld arts worden.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

31-07-2019 alle knuffels op bed
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP