28-11-2020; Denken denken denken…

Wat een rot nacht. Hoofdpijn, buikpijn, liggen woelen en draaien…

Elke keuze die we ook gaan maken, heeft heel veel effect op het leven later voor Charlotte.

Operatie; jeetje. Tot nu toe al 2 operaties gehad in haar hersenen. Iedere operatie bracht een rottige nasleep mee. Bij de eerste operatie was het vooral het oogje, de balans en spieren links die aardig hard hebben moeten werken bij fysiotherapie. De tweede operatie heeft ze daadwerkelijk die verlamming gekregen in haar gezichtje. De NAH is veel heftiger dan eerst en inmiddels is de bijna blind en voor 30% doof links.

Wat er vooral door mijn hoofd gaat, is de ellende die ons te wachten staat als er weer een operatie nodig is. Wat word dan het effect? Helemaal blind? Helemaal doof? Helemaal verlamd? Kasplantje? Ik moet er niet aan denken! Ons lieve meisje waar straks misschien helemaal niets meer van over is. Dat alleen maar meer obstakels te verduren krijgt. Alleen maar met meer mankementen moet dealen. Verschrikkelijk! Haar hele toekomst kan in 1 klap heel anders zijn.

Chemotherapie… ja ik hoef niet te vertellen wat dat voor ellende met zich mee brengt. De uitval van haar haartjes is dan wel het minst erge. Toekomst…. zou je überhaupt ooit mama kunnen worden? Krijg je straks allemaal slangetjes in je lichaam, voor de chemo, maar misschien ook wel zuurstof of voeding? Arm kind… en dan nog niet gesproken over het ziek zijn. ECHT ziek zijn!

Alleen maar vragen, onzekerheden over de toekomst ..

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

3 gedachten over “28-11-2020; Denken denken denken…”

  1. blank
    Claudia Van tiggelen

    Ik begrijp het Tamarah en Robert dat jullie zware nachten hebben van alles wat je hier beschreven hebt. Welke keuze jullie ook nemen elke keuze is bijna onmogelijk om te nemen voor Charlotte, jullie lieverd Ze heeft al zoveel in moeten leveren en ik vind dat zóóó oneerlijk.

    Ik zie net een foto in m’n lijst van anderhalf jaar geleden, kleintjes op bed en samen met Charlotte meisjes dingen doen de krultang uit de kast en met mooi kapsel knap zijn voor een foto. Tamarah en Robert m’n hart breekt… ontzettend veel sterkte en kracht toegewenst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

130310055_3590005727755293_947448007956824508_n
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later.
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP