27-11-2020; De roze wolk word weer grijs…

Zoals de titel al zegt, is de roze wolk waar we de afgelopen week in hebben geleefd veranderd in de grijze wolk die het afgelopen jaar boven ons hing.

Vandaag is het tumorboard geweest. Het overleg dat plaatsvind na een MRI waar alle artsen (neurologen, oncologen, radiologen etc) bij elkaar zitten en iedere MRI uitgebreid bekijken en hun conclusie trekken. De conclusie van Charlotte haar MRI; wel degelijk een groei te zien.

Dit betekend dat er twee opties zijn, nouja eigelijk drie. De ene is de chemotherapie. Hier waren we natuurlijk al wel bang voor, een doodziek kindje, geen haartjes meer, veel ziekenhuizen etc… Optie 2, een operatie. Daar zitten we na alle ellende die dat veroorzaakt heeft niet op te wachten…. Optie 3, een combinatie van beide.

De neurochirurg die Charlotte al 2 keer eerder heeft geopereerd is op de hoogte gebracht en sluit aan bij het gesprek dat wij aankomende vrijdag zullen hebben met de neuroloog en oncoloog. Ook de oncoloog bekijkt haar mogelijkheden en daaruit gaan we volgende week een plan van aanpak maken.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

2 gedachten over “27-11-2020; De roze wolk word weer grijs…”

  1. I am so sorry, my heart breaks knowing what CHARLOTTE and of course her parents are having to deal with. I will add all of you to my prayers. From this distance I can’t even be a shoulder you can lean on. My love to all of you!

    Johanna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

127169974_3550657658356767_642754133056844253_n
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk cre√ęren voor Charlotte later.¬
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP