25-09-2020; KNO-arts Utrecht

Update KNO arts Utrecht vandaag;

Charlotte had vandaag een afspraak in het Wilhelmina Kinderziekenhuis bij de KNO-ARTS. Dit naar aanleiding van het vele bloeden van haar linker neusgat bij aanraking.

De arts heeft gekeken in haar neus en er is in principe niets aan te doen. We krijgen andere zalf zonder antibiotica, anders word ze daar immuun van. Het kraakbeen is idd zichtbaar en zal niet beter worden. Het is te hopen dat er aan de andere kant niets gebeurd, want zodra de andere kant weg valt kwa kraakbeen, dan valt haar hele neus in, en ook hier kunnen ze niets aan doen.

Ook heeft hij gekeken naar haar oor. Wij hebben gevraagd om te kijken of het gehoor aan de linker kant is aangetast. Dit is idd het geval. Bij 25 db minder komt ze in aanmerking voor een gehoorapparaat. Bij Charlotte is het gehoor aan de linkerkant 28db minder. Maar omdat ze er vrij weinig last van heeft in het dagelijks leven gaan we nog niet voor een apparaat. Maar haar gehoor zal alleen maar slechter worden met iedere behandeling etc. Dus de toekomst met een gehoorapparaat is wel aannemelijk.

Oke, dan heeft hij naar haar keel gekeken. De ene amandel is groter dan de andere. Dit kan betekenen dat er iets met haar lymfeklier aan de hand is. De oncoloog word benaderd en volgende week krijgen we hier uitslag van. Het kan zijn dat ze haar amandelen uit voorzorg gaan verwijderen. Maar het kan dus ook betekenen dat haar lymfeklier niet goed is.

Zo.. dat was even de update. De achtbaan blijft doorgaan… 🥴

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilhelmina-kinderziekenhuis-1024x1024
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creĂ«ren voor Charlotte later.Â
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP