13-10-2020 / Kennismaken in haar nieuwe klas!

Vanmiddag mocht Charlotte even kennismaken in haar nieuwe klas! Papa en mama hadden een afspraak met de maatschappelijk werker van de school en ondertussen mocht Charlotte eventjes kennismaken in haar nieuwe klas.

Onderweg in de auto was ze heel stoer. Ze vond het prima om alleen in haar nieuwe klas te zijn zonder ons. Tot het moment dat dat daadwerkelijk in de klas stonden.

Charlotte was heel verlegen en kroop bijna in me! Een kindje zei; ‘Charlotte wat heb je mooie schoenen aan!’ Toen keek ze een beetje in het rond. Toen de juf haar voorstelde aan een meisje waarmee ze dan mocht knutselen, brak het ijs en ging ze naast haar zitten. Knutselen, dat vind ze het leukste dat er is, dus dat komt wel goed!

Na het gesprek kwamen wij de klas weer in om haar op te halen. Ze heeft het zo naar haar zin gehad dat ze niet meer mee naar huis wou! We gaan de nachtjes aftellen voor haar nieuwe school. Maar ook zeker gaan we haar huidige school niet vergeten! Donderdag is haar laatste schooldag op de Julianaschool. Dit gaan we natuurlijk wel even vieren met een lekkere traktatie!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13-10-2020 kennismaken het kasteel
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP