17-03-2021; Uitslag MRI

Gisteravond was het dan zover. 16-03-2021 is het tumor board geweest en daarin is de uitslag van de MRI besproken.

Hoewel er toch weer een groei te zien is, durven de artsen het aan om pas na 6 maanden weer een volgende scan te malen ipv na 3 maanden, wat het afgelopen jaar telkens was. De groei is zo minimaal dat ze deze stap durven te zetten!

Dit is echt heel goed nieuws, al voelt het een klein beetje dubbel. Een stukje ‘loslaten’ wat controle betreft… voelt wel een beetje gek. Maar het betekend nu wel dat er een half jaar geen tumor afspraken meer zijn in het ziekenhuis! Wat een rust moet dat geven!

De andere afspraken voor oog en oor gaan uiteraard wel gewoon door. Ook als we twijfelen of zien aan Charlotte dat er veranderingen zijn, dan kunnen we tussentijds altijd een scan laten maken. Dat laatste stelt me wel heel erg gerust. Wetende dat wij als ouders alsnog ‘controle’ hebben op dit gebied als we dingen niet vertrouwen.

Dus voor nu: Yeah!!! Voor het eerst sinds dit traject durven we het aan om pas na 6 maanden weer een scan te maken. Ik zeg; Feestje !!!!!!!!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16-03-2021 oogarts umc
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP