06-04-2023; LoveLifeRun Breda

LoveLifeRun Breda

Een aantal weken geleden ben ik benaderd door onze huisarts, met de vraag of wij met haar samen willen hardlopen om geld op te halen voor kankeronderzoek. In Breda word sinds een aantal jaar een evenement georganiseerd door fysiotherapeut Vanessa van Fysio- en Healthcenter De Beemd te Oosterhout. Het hardloopevenement is speciaal voor (ex-)kankerpatiënten die samen met hun familie/vrienden/zorgverleners de uitdaging aan gaan om 5 km te hardlopen. Klik hier om naar de website van LoveLife run Breda te gaan voor meer informatie, bijvoorbeeld over de dag zelf.

Oefenen

Sinds het telefoontje ben ik iedere week aan het oefenen met hardlopen. Zoals jullie wellicht weten, ben ik niet bepaald sportief aangelegd, haha. Voor mij is het al een uitdaging, laat staan voor mensen die momenteel nog in behandelingen zitten zoals chemo.

Charlotte oefent vrolijk mee! Iedere zaterdag trainen we met de groep Oosterhouters die meedoen aan het evenement, onder begeleiding van Vanessa en andere trainers. Dit is heel fijn, want we bouwen goed op, zodat iedereen op 4 juni de finish kan halen.

Interview

Na onze inschrijving werd mij gevraagd of ik (samen met Charlotte) een filmpje wilde laten opnemen waarin wij ons verhaal vertellen. Wat onze drive is om mee te doen en om mensen aan te sporen mee te lopen / te doneren. Via deze link kun je ons steunen:

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/Hersenboefjes

Het filmpje, gemaakt door Portretmakers, is klaar! Hieronder zie je het filmpje.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later.
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP