18-12-19; De dag voor de operatie

Om 9:00 uur hebben we Robert even naar zijn werk gebracht en hebben wij samen Beau naar het pension gebracht. Charlotte was wel wat ontdaan over Beau, ze vind het heel zielig en wil Beau het liefst meenemen.

Mijn auto hebben we afgezet bij opa en oma, we vinden het wel een veilig idee dat er een beetje toezicht gehouden kan worden op de auto die thuis blijft. Robert kwam naar opa en oma en we zijn rond 11:30 uur gaan rijden naar Utrecht.

Vorige week hadden we afgesproken met de artsen dat het bloedprikken zal gebeuren onder narcose. In 1e instantie wilde ze dit wel vandaag al doen. Wij hebben hier een stokje voor gestoken en het word nu toch morgen onder narcose gedaan. Morgen om 09:00 uur staat Charlotte op de planning om geopereerd te worden. Er is een bedje gereserveerd op de IC, dus er moet nu wel heel wat gebeuren wil de operatie niet door gaan.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19-12-2019 voor operatie
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP