27-07-19; Zoveel draadjes ..

Vannacht

Vannacht heeft Charlotte lekker geslapen. Ze is 2x wakker geworden en toen zijn Robert en ik even komen kroelen. Ook had ze wat gespuugd, wat normaal is van de narcose en alle medicatie die ze krijgt.

Sneu om te zien dat ze zo’n last heeft van al die draadjes aan haar lichaam. Gelukkig mochten er ‘s-morgens al een aantal draadjes af van de IC-arts. De maagsonde, katheter en het extra infuus van de slagader mochten er die ochtend al uit. Dat is alweer 3 minder.

Prinses Maxima Centrum

De arts vertelde ons dat we vandaag definitief van de IC en naar het PMC mochten. Rond 12:00 uur werden we hier heen gebracht. Wat fijn zeg, ons eigen kamertje. Ze ligt op kamer 242 op de afdeling Molen. Hier liggen alle kindjes die kanker hebben in hun hoofd. Wat een geweldig centrum is dit. Charlotte heeft een eigen kamer, met aangrenzend hieraan een kamer voor ons. We hebben allemaal ons eigen badkamer, Charlotte een hele grote, geschikt voor rolstoel etc. en wij een minibadkamer. Precies groot genoeg.

Vanmiddag kwamen de andere opa en oma op visite. Charlotte was erg moe en reageerde heel erg op de prikkels. Alles was teveel, zelfs het licht. De gordijnen hebben we dicht gedaan de televisie o.i.d. hebben we uit gelaten. Charlotte kreeg ook niet veel mee van het bezoek dat er was. Misschien maar goed ook, ze had haar rust echt even nodig.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

27-07-2019 operatie
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP