18-03-2020; Corona, afgelaste ziekenhuisbezoeken

De eerste dagen na de operatie leek het oogje alleen maar erger te worden. De roodheid was enorm, de beschadiging leek groter te worden en er kwam veel meer pus uit haar oogje dan eerst.

Na contact met het UMC, werd ons vertelt dat dit gebruikelijk is na zo’n operatie en dat we het even de tijd moeten geven. Gelukkig bleek dat ook het geval. De laatst dagen gaat het een stuk beter met haar oog. Het ziet er rustiger uit. De arts is er ook tevreden over.

Door het corona virus mogen we niet langskomen in Utrecht, voordat alle gezinsleden koorts en klachten vrij zijn. Het contact met de artsen is op dit moment dus minimaal, en veelal via foto’s.

Ook is het revalidatiecentrum gesloten waardoor Charlotte momenteel niet naar Breda kan. Er word gekeken naar mogelijkheden om de belangrijkste therapieën (zoals logopedie voor haar verlamming en fysiotherapie) eventueel thuis gegeven kunnen worden.

Een lastige tijd. Medicatie kregen we altijd vanuit Utrecht en die kregen we dan maar mee tot aan de nieuwe afspraak. Nu lopen die afspraken dus door elkaar en zijn we niet meer in Utrecht. Dit betekend dus dat we op een andere manier moeten komen aan de medicatie voor Charlotte. Wat het lastig maakt is dat de medicijnen niet bij elke apotheek voorradig zijn of überhaupt gemaakt kunnen worden. Zelfs de ziekenhuis apotheken van het Bravis en het Amphia kunnen dit niet, laat staan ons eigen kleine apotheekje. Gelukkig hebben we nu eindelijk voor elkaar gekregen dat er met een koerier voor 10 dagen medicijnen zijn bezorgd vanuit Utrecht. Maar man, wat een ellende! Zelf mogen we ze niet ophalen, en hier in de buurt is niets… Maar goed. We hebben het! De aanhouder wint ??

Gelukkig is sinds deze week de frequentie van het druppelen naar 2 uur gegaan ipv 1 uur. Ook de nachten hoeven we niet meer te druppelen, dit kan gewoon weer met een zalfje. Dit is een stuk beter voor onze nachtrust!!

Wanneer we weer terug moeten is nog onduidelijk. Momenteel is Charlotte niet super fit. Heeft koorts en is veel moe. Zodra zij weer beter is, mogen we weer naar Utrecht!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

08-05-2020 mri extra
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP