08-07-2021; Trots

Mag ik even een of schrijven over hoe onwijs trots ik ben op mijn mooie dochter!

Gisterochtend hebben Charlotte en ik samen haar gehoorapparaat opgehaald. Ik had er een beetje een hard hoofd in, aangezien Charlotte na 5 min in de winkel al een scène wilde gaan schoppen dat ze hem uit wou. Gelukkig heb ik die scène kunnen voorkomen… maar ik heb dan ook echt mn best moeten doen!

Opweg naar de auto waren we wat aan het kletsen. Ik was de voordelen aan het opsommen van haar hoortoestel, zij vertelde bij ieder geluidje dat ze hoorde, WAT ze hoorde 🤭.

De piepjes van de betaalautomaat van de parkeerplaats, de muziek in een voorbij rijdende auto, vogeltjes etc.

Thuis heeft ze hem trots aan papa, opa en oma laten zien. Opa, oma en papa deden net als ik, alleen maar vol lof over het apparaatje kletsen.

Charlotte en ik zijn Sophie uit school gaan halen, zoals we dat iedere woensdag doen. Sophie zag haar apparaatje in haar oor en zei: ‘Wauw Charlotte! Wat heb je een mooi apparaatje!’. Haar vriendinnetje kon dat alleen maar beamen. Het vriendinnetje keek even naar haar andere oor, en vroeg toen: ‘He, waar je nou je andere apparaatje? Je hebt toch twee oren?’.

Even keek Charlotte van schrik op. Ik zag aan haar dat ze aan het verzinnen was hoe ze zou antwoorden. Al snel kwam het antwoord: ‘Nee hoor, ik heb er maar 1 nodig!’.

Sophie ging spelen bij het vriendinnetje, dus smiddags zijn we haar samen op de fiets gaan ophalen. Normaal als Charlotte achterop de fiets zit, kunnen we niet kletsen. Dit omdat Charlotte door de wind en andere geluiden niet kon verstaan wat ik zei. Nu hebben we lekker gekletst samen! WAUW!

Vandaag op school, haar bril op, hoorapparaatje in… dat word wat!? Nee hoor, ze doet het super! Allebei waren nog op/in!!

Charlotte haar eerste zin toen ze thuis kwam: ‘Mama! Weet je hoe leuk!! Ik kan nu ALLE kindjes heel hard horen in de klas !!!! 😁😁😁’

Daar word je toch blij van ? #ikbentrots

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

2 gedachten over “08-07-2021; Trots”

  1. blank
    Hanneke Alblas

    Fijn dat jij nu heel goed de andere kindjes van jouw klas kan horen! Eerst maar wennen aan de harde geluiden. Wat zijn papa en mama trots op jou en ik ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

214562620_4174322662656927_1933609383504378755_n
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later.
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP