07-07-2020; Weer even een berichtje …

Oke, het is weer even een tijdje geleden dat er een blog geschreven is. Dit komt vooral omdat we druk bezig geweest zijn met de verkoop van ons eigen huis, en de aankoop van het nieuwe huis!

We beginnen even waar het laatste blog gestopt is. De MRI is geweest en de ruggenprik is gedaan. Beide uitslagen waren goed en gelukkig is de tumor /cyste nu eindelijk na al die tijd hetzelfde als 3 maanden terug!! Eindelijk stabiel!!

Een beetje apart, want de klachten van Charlotte blijven hetzelfde. Sterker nog. Charlotte heeft een paar keer een nachtje in het Bravis ziekenhuis gelegen vanwegen enorm heftige buikpijn aanvallen. Het ziekenhuis houd het op een verstopping, maar dat lijkt mij sterk. Charlotte heeft altijd een normale stoelgang gehad, en dan zou ze nu opeens verstopt zitten? We hebben echo’s laten maken en foto’s, maar geen duidelijke oorzaak gevonden. De laatste twee weken gaat het wel een stuk beter… en dat is maar goed ook! Ze heeft zoveel pijn, dat gun ik echt niemand!

Ook in de gezichtsverlamming zit eindelijk schot! Vandaag hebben we een afspraak kunnen maken voor het facialis team in Nijmegen. Aanstaande donderdag hebben we al een plekje!! Wat een mazzel, er was een kindje uitgevallen waardoor wij nu aan de beurt waren, anders had het pas eind augustus gekunt!

Ook heb ik samen met de ergotherapeut een goed gesprek op school gehad met de juf van Charlotte. Hoe we groep 3 straks tot goed kunnen beginnen! We weten al dat charlotte haar belastbaarheid niet gaat veranderen in de zomervakantie, dus ze zal voorlopig nog geen hele dagen naar school gaan. Hierdoor mist ze veel. Wellicht kan ik daar zelf thuis mee aan de slag, maar we gaan vooral kijken naar wat ze aan kan. Na de herfstvakantie gaat Charlotte naar een andere school. Of dit een reguliere school gaat worden of wellicht speciaal onderwijs is even afhankelijk van het onderzoek.

Volgende week maandag beginnen we met een neuro-psychologisch onderzoek. Hierin zal duidelijk worden hoe Charlotte is en in hoeverre de veranderingen in gedrag, concentratie en belastbaarheid te maken hebben met het hersenletsel dat ze gekregen heeft na de twee operaties. Het onderzoek bestaat uit 2 ochtenden en er zal 17 augustus een eindgesprek plaatsvinden.

Oke.. genoeg stof om even doorgelezen te hebben.. het belangrijkste; We gaan naar Nijmegen !!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

02-07-2020 schoolfoto
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP