06-05-2020; Huis verkopen en het lijkt slechter te gaan…

In mijn laatste blog schreef ik dat er wat lichtpuntjes waren kwa verlamming, maar ook dat we ons wel zorgen gaan maken om de komende MRI. 19 mei staat hij gepland, maar we vrezen voor de uitkomst. In november kreeg Charlotte steeds meer klachten, waaronder braken, onverklaarbare pijn in linkerbeen of linkerarm, lopen ging moeilijker en hierdoor viel ze ook vaker. Waardoor ze vaker blauwe plekken kreeg etc.

Sinds een tijdje klaagt Charlotte weer over pijn in haar arm/been. Ook spuugt ze elke dag wel een keer en klaagt ze over buikpijn. De fysiotherpeut die Charlotte in het revalidatiecenteum heeft is er een tijdje tussenuit geweest wegens ziekte, en heeft daardoor Charlotte een paar weken niet gezien. Toen zij haar vorige week vrijdag weer zag na lange tijd viel haar meteen op dat de stand van haar voetjes bij het lopen anders werden. Minder stabiel en meer naar binnen lopend. Ook de revalidatiearts is daarbij gehaald en zei hetzelfde.

Charlotte heeft sinds een paar dagen ook dat ze soms te laat is voor de wc. Ze is super zindelijk, dus dat is al heel raar. Ook is ze vaker vermoeid en kan ze het niet meer aan om een hele dag bezig te zijn. Dit begon in November ook zo, toen bleek de Cyste te zijn gegroeid en is er in December besloten (nadat haar motoriek toen ineens verslechterde) om een 2e operatie te doen en de cyste te verwijderen.

Het zijn dezelfde klachten… dus we vrezen voor het ergste!

De titel zei het al. Ons huisje komt in de verkoop! Vandaag is de makelaar geweest en vanavond komt hij al als vooraankondiging op facebook. We hebben de keuze gemaakt om naar Oosterhout te verhuizen. Dit vanwegen de reisafstanden naar revalidatie, en naar Utrecht. Maar ook vanwegen het feit dat Sophie volgend jaar naar school gaat. Dan is het wel fijn als we dichterbij opa en oma wonen, zodat er altijd iemand is die Sophie naar school kan brengen als wij met Charlotte in Utrecht zijn. Wel met pijn in mn hart, maar het is niet anders. Op naar een toekomst waarin we dingen voor onszelf makkelijker gaan maken!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

95329736_2982342581854947_7946924880518184960_n
OVER MIJ
blank
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk cre√ęren voor Charlotte later.¬
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP