05-01-20; Dierentuin

Vandaag zijn we heerlijk een dagje weggeweest met het gezin. Even weg van alle ellende en alle sores. We zijn naar Dierenrijk geweest in Mierlo.

Echt een aanrader! Natuurlijk is het geen Blijdorp… maar wel echt een mooie dierentuin. Het is kleinschalig, maar hebben wel super veel diersoorten. Ook veel aandacht voor de bezoeker. Zo hebben we veel voeder momenten mogen zien en hebben de meisjes zelfs een Maki mogen aaien!

Ook hebben ze daar leuke kleine ‘kriebelvisjes’. Dit zijn de visjes van Dr. Fish, maar dan groter. Wanneer je je hand in het water doet komen ze massaal aan je hand knabbelen. Echt heel grappig. De kleintjes mogen deze diertjes ook voeren door een brokje in het water te houden.

De meisjes hebben het echt naar hun zin gehad. De bedoeling was om even alles te vergeten en samen erop uit te gaan. Nou, dat is gelukt! We hebben het echt naar ons zin gehad!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maki
OVER MIJ
Tamarah Vermeulen
Ik ben Tamarah, moeder van twee prachtige meisjes Charlotte en Sophie.
Met deze blog berichten wil ik niet alleen aan de mensen vertellen hoe het nu met Charlotte gaat, maar ook een soort naslagwerk creëren voor Charlotte later. 
ADVERTENTIE

JOUW ADVERTENTIE HIER?
NEEM NU CONTACT MET ONS OP